Meerdere individuen, één team

Herman Vandenbranden

Systemisch Coach & Veranderaar
Samen zijn we op ons best. Als een complementair team gaan wij op zoek naar het perfecte evenwicht tussen sterke, duurzame bedrijfsresultaten en dekracht en betrokkenheid van de mensen erachter. Dat doen we samen elke keer anders, vanuit onze specifieke achtergrond en eigen ervaring. Altijd pragmatisch, mild en begripvol. Als coaches, begeleiders, klankborden, richting- en betekenisgevers worden wij gaandeweg uw Compagnons de Route.

“Wij geloven dat een duurzame verandering steunt op twee pijlers, die elkaar versterken en onmisbaar maken.”

Resultaatgedreven

We begeleiden organisaties op weg naar sterke, duurzame verandering. Met oog voor impact, prestaties, cijfers, mijlpalen, doelen en business.

Maatschappij- en mensgericht

Door het coachen en opleiden van betrokken veranderaars. Rekening houdend en beroep doend op alle interne talenten, menselijke kracht, zin- en betekenisgeving, valkuilen, heelheid, kwetsbaarheid en collectieve ambitie.

Mét visie

Wie duurzame verandering nastreeft in een organisatie, heeft dus bovenal nood aan sterke veranderaars. Eigenaarschap, welbevinden & daadkracht zijn onmisbare elementen voor een langdurige transitie. Geen enkel doel heiligt de middelen, wat ons betreft.

Net daarom zijn de ontmoeting en de dialoog onze allerbelangrijkste toevoeging tijdens interventies of trajecten. We zijn allemaal anders. Wij als coach, maar ook uw medewerkers en hun leiders. Dit anders zijn benutten wij als kracht, als bron voor variatie.

Het einddoel wordt pas écht waardevol wanneer we het samen bereiken, met vallen en opstaan. Als veranderaars willen wij uw organisatie professioneel uitdagen en gidsen, op weg naar duurzame verandering.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Word lid van ons professionele netwerk